top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
szauna.jpg

SZAUNA

Woman in a Sauna

SZAUNA

A finn szauna egyszerre kikapcsolódás és felfrissülés, a szauna egészségünk megóvását segítő pihenés, amely egyaránt jótékony hatással van a testre, szellemre és lélekre. A szauna segít szervezetünket megszabadulni a salakanyagoktól, hatékony immunrendszer-erősítő és érregeneráló hatású.

A szauna kizárólag fürdőruhamentesen, szaunalepedővel látogatható! A megfelelően karbantartott, természetes anyagokból készült szaunatörölközők nem bocsátanak ki káros anyagokat, lazán viselve pedig nem akadályozzák meg a test hőleadását olyan mértékben, mint a fürdőruhák.

Pénteken, szombaton és vasárnap szauna-szeánszokkal kedveskedünk vendégeinknek. Szauna mesterünknek köszönhetően a szaunázás igazi élménnyé válik a szauna-szeánszok alkalmával. A szaunamester a szeánsz végéig együtt tartózkodik a vendégekkel a kabinban, fokozatosan hevíti a levegő hőmérsékletét és aromaolajakat használva változtatja a levegő illatát.

A szauna-szeánsz szállóvendégeink részére ingyenes.

Külsős vendégek részére: 2000 Ft/óra, mely tartalmaz egy szaunaszeánszot.

Szauna&gasztro program:

Áraink:

-fekvőhellyel: 12.000 Ft/fő

-ülőhellyel: 10.000 Ft/fő

✦ A jegy ára magában foglalja a szauna használatát, 3 alkalmas szaunaszeánszot és egy 2 fogásos a' la carte vacsorát a Bamboo Bistróban.

✦ A csomag italfogyasztást nem tartalmaz.

✦ Vasárnaponként csak szauna&gasztro jeggyel lehet szaunára jelentkezni!

Bejelentkezés: +36 70 626 6336

 

 

A szauna nyitvatartási ideje:

Pénteken és szombaton:17:00-20:00

Vasárnap: 11:00-14:00

bottom of page