• Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
DSC_0346.jpg
zgr logo.png

BAMBOO
BISTRO

bamboo_este_2.jpg

BAMBOO BISTRO

A Zen Garden Resort csodálatos, ősfás környezetének szívében, több mint 700 négyzetméteres, panorámás terasszal és minden érzékszervet kielégítő élményekkel várjuk vendégeinket. Szemet gyönyörködtető ételek, balatoni kilátás, nyári estéket idéző hársfaillat, és a balatoni szellő érintése.

 

Modern, európai bisztrókonyhánkban, ételeink összeállításánál nagy figyelmet szentelünk a glutén-, és tejérzékeny vendégeink igényeire, így étlapunkon minden évszakban fellelhetőek a vegetáriánus és a vegán fogások. 

Szezonális étlapunk mellett séfünk napi vacsora ajánlattal is készül vendégeink számára.

DSC_0346_edited.jpg

VÁRJUK A GASZTRONÓMIA SZERELMESEIT

A Bamboo Bistro sok szeretettel várja azokat a vendégeket is, akik nem a Zen Garden Resort-ban szállnak meg, de részesülni szeretnének a bisztró gasztronómiai élményéből. Látogasson el hozzánk, ebédeljen vagy vacsorázzon a Bamboo bistroban és kóstolja meg a friss, balatoni ízeket, melyekről séfünk maga gondoskodik. Külön figyelmet szentelünk a vegetáriánus és vegán fogásoknak, étlapunk mindig tartalmaz vegán előételeket, főételeket és desszerteket. 

 

Étlapunkat itt megtekintheti.

 

Foglaljon asztalt az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

Zen Garden Resort Recepció: +36 70 626 6336

Bamboo Bistro: +36 70 679 2233

 

CSAPATUNK

Sokaknak már ismerősen cseng Krasznai Norbert neve, ha olyan ételre gondolunk, amely az innovatív tálaláson túl, emlékezetes kulináris élményt hagy maga után. Minden ízében harmónia és a frissesség illata jellemző.

Norbi Siófokon született, majd a munkahelyei egészen Budapestig sodorták. Mindig is érezte balatoni kötődését így amikor megkerestük, örömmel igent mondott. Elmondása szerint elhivatottságának érzi, hogy a balatoni és a vidéki gasztronómiát magasabb szintre emelje. Tiszteli a hagyományokat, imádja a vidéki ízeket, illatokat, nyersanyagokat, a minőségből viszont nem hajlandó engedni. Visszatérve gyökereihez, sikerült kialakítania egy színvonalas éttermet a Balaton partján, ahol a helyi ízeket bátran házasítja a modern technológiákkal, és kedvenc fűszereivel.

Séfünk nem csak az ételeivel, de csapatával is összhangban van. Többéves barátságok, és lendületes, jó hangulatú társaságra bukkanunk a konyha kulisszái mögött. Németh Gábor és Horváth Csaba szintén Budapestről érkeztek a Bambooba, Szabó Zoltán pedig jól ismeri a helyi vendégkör igényeit.

DSC_0382.jpg

HÁZIGAZDÁINK

Nagymamáinktól lestük el azt a vendégszeretetet, mellyel a hozzánk érkezőket fogadjuk. Egy cél lebeg felszolgálói csapatunk előtt, hogy mindenki kellemes élménnyel távozzon. 

A Zen Garden Resort-ban fontosnak tartjuk ősfás családunk megóvását, így környezetkímélő, elektromos autókkal szállítjuk vendégeinket a parkolótól egészen az étteremig. A mini túra során megismerheti a Resort csodás környezetét. (a mini túra maximum 10 percet vesz igénybe, kérjük ezt vegye figyelembe a foglalás időpontjánál). 

Éttermünk naponta 12 és 22 óra között várja vendégeit.

Szeretettel várunk!

A Bamboo bistro csapata

Zen Garden Resort

8251 Zánka, Vérkúti út 152.

Telefon: +36 70 626 6336

E-mail: sales@zengardenresort.hu

  • White Facebook Icon
  • Instagram
  • TripAdvisor
tripadvisor 5.jpg
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!