• Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon

A mi Bamboonk ...

 

A Zen Garden Resort csodálatos, ősfás környezetének szívében, több mint 700 négyzetméteres, panorámás terasszal és minden érzékszervet kielégítő élményekkel várjuk vendégeinket. Szemet gyönyörködtető ételek, balatoni kilátás, nyári estéket idéző hársfaillat, és a balatoni szellő érintése.

 

Modern, európai bisztrókonyhánkban, ételeink összeállításánál nagy figyelmet szentelünk a glutén-, és tejérzékeny vendégeink igényeire, így étlapunkon minden évszakban fellelhetőek a vegetáriánus és a vegán fogások. 

Szezonális étlapunk mellett séfünk napi vacsora ajánlattal is készül vendégeink számára.

Várjuk a gasztronómia szerelmeseit!

Júliustól a Bamboo Bistro szeretettel várja azokat a vendégeket is, akik nem a Zen Garden Resort-ban szállnak meg, de részesülni szeretnének a bisztró gasztronómiai élményéből. Látogasson el hozzánk, ebédeljen vagy vacsorázzon a Bamboo bistroban és kóstolja meg a friss, balatoni ízeket, melyekről séfünk maga gondoskodik. Külön figyelmet szentelünk a vegetáriánus és vegán fogásoknak, étlapunk mindig tartalmaz vegán előételeket, főételeket és desszerteket. 

 

Étlapunkat itt megtekintheti.

 

Foglaljon asztalt az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

Zen Garden Resort Recepció: +36 70 626 6336

Bamboo Bistro: +36 70 679 2233

 

A Zen Garden Resort-ban fontosnak tartjuk ősfás családunk megóvását, így környezetkímélő, elektromos autókkal szállítjuk vendégeinket a parkolótól egészen az étteremig. A mini túra során megismerheti a Resort csodás környezetét. (kb. a mini túra maximum 10 percet vesz igénybe, kérjük ezt vegye figyelembe a foglalás időpontjához képest). 

 

 

Séfünk és csapata

 

Sokaknak már ismerősen cseng Krasznai Norbert neve, ha olyan ételre gondolunk, amely az innovatív tálaláson túl, emlékezetes kulináris élményt hagy maga után. Minden ízében harmónia és a frissesség illata jellemző.

 

Norbi Siófokon született, majd a munkahelyei egészen Budapestig sodorták. Mindig is érezte balatoni kötődését így amikor megkerestük, örömmel igent mondott. Elmondása szerint elhivatottságának érzi, hogy a balatoni és a vidéki gasztronómiát magasabb szintre emelje. Tiszteli a hagyományokat, imádja a vidéki ízeket, illatokat, nyersanyagokat, a minőségből viszont nem hajlandó engedni. Visszatérve gyökereihez, sikerült kialakítania egy színvonalas éttermet a Balaton partján, ahol a helyi ízeket bátran házasítja a modern technológiákkal, és kedvenc fűszereivel. 

 

Séfünk nem csak az ételeivel, de csapatával is összhangban van. Többéves barátságok, és lendületes, jó hangulatú társaságra bukkanunk a konyha kulisszái mögött. Németh Gábor és Horváth Csaba szintén Budapestről érkeztek a Bambooba, Szabó Zoltán pedig jól ismeri a helyi vendégkör igényeit. 

 

Hiszünk a konyhai csapatunkban, minket már meghódítottak.

A hal útja…

 

Séfünk alapszabálya, hogy mindig friss, helyi alapanyagokból készülnek az ételek. 

Maga választja ki például azt a halat, melyet este az asztalra szeretne tálalni. Be is mutatjuk kedvenc fogásunk, a lazacpisztráng útját a hullámoktól egészen a tálalásig. Minden nap friss alapanyag, gondos felhasználás és tökéletes végeredmény. 

Ha szombat, akkor pedig piac. Konyhai csapatunk szakértő figyelemmel és gondossággal válogatják össze a szükséges zöldségféléket, kipróbált termelői választékából. 

 

Házigazdáink...

Nagymamáinktól lestük el azt a vendégszeretetet, mellyel a hozzánk érkezőket fogadjuk. Egy cél lebeg felszolgálói csapatunk előtt, hogy mindenki kellemes élménnyel távozzon. 

Forduljon csapatunkhoz bizalommal! 

Szeretettel várunk!

A Bamboo bistro csapata

 

 Nyitvatartás

 

Éttermünk naponta 12 és 22 óra között várja vendégeit.

Zen Garden Resort

8251 Zánka, Vérkúti út 152.

Telefon: +36 70 626 6336

E-mail: sales@zengardenresort.hu

  • White Facebook Icon
  • Instagram
  • TripAdvisor
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!