• Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
zgr logo.png
zgr logo.png

BAMBOO
BISTRO

IMG-3786.JPG
IMG-3786.JPG
IMG-3786.JPG

ÉRKEZZEN 
HAJÓVAL ÉTTERMÜNKBE

A Bamboo Bistro sok szeretettel várja azokat a vendégeket is, akik nem a Zen Garden Resort-ban szállnak meg, de részesülni szeretnének a bisztró gasztronómiai élményéből. Látogasson el hozzánk, ebédeljen vagy vacsorázzon a Bamboo bistroban és kóstolja meg a friss, balatoni ízeket, melyekről séfünk maga gondoskodik. 

Érkezzen vitorláshajóval, csónakkal, elektromos yachttal vagy akár SUP-al zánkai éttermünkbe! Mivel a bistro nem kikötőben helyezkedik el, így a vízről való kijutást a Zen Garden Resort személyzete biztosítja. Ezért fontos, hogy érkezését előre jelezze az alábbi telefonszámon: +36 70 679 2233

Aktuális étlapunkat itt megtekintheti.

 

Foglaljon asztalt az alábbi elérhetőségen: 

Bamboo Bistro: +36 70 679 2233

CSAPATUNK

Sokaknak már ismerősen csenghet Krasznai Norbert neve, ha olyan ételre gondolunk, amely az innovatív tálaláson túl, emlékezetes kulináris élményt hagy maga után. Norbi tavaly érkezett éttermünkbe, hogy Budapest után, a Balatonon is minőséges konyhát keltsen életre. Elmondása szerint elhivatottságának érzi, hogy a balatoni és a vidéki gasztronómiát magasabb szintre emelje. Tiszteli a hagyományokat, imádja a vidéki ízeket, illatokat, nyersanyagokat, a minőségből viszont nem hajlandó engedni. Sikerült kialakítania egy színvonalas éttermet a Balaton partján, ahol a helyi ízeket bátran házasítja a modern technológiákkal, és kedvenc fűszereivel. Nagyon büszke csapatára, amelyet idén nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakácsokkal is erősít. A csapathoz csatlakozott Feterik Evelyn, aki a norvég konyhákban és Kovács Péter, aki Angliában szerzett tapasztalatot. Horváth Csaba és Szabó Zoltán pedig idén is visszatértek a konyhába. 

Séfünk és az étterem szerviz menedzsere Tarjányi Zsolt, több neves budapesti étteremben dolgoztak már együtt, így a köztük lévő összhang a működés harmóniájában is megmutatkozik. Zsolt Budapesten barmenedzserként dolgozott, és a Magyar Bartender Szövetség elnökségi tagja. Az éttermi teamet erősíti Kumli András is, akinek szenvedélye a vendéglátás és Czipóth Emese, aki már jól ismeri törzsvendégeink igényeit. 

csoportkep_elso.jpg
bamboo_este_2.jpg

A Zen Garden Resort csodálatos, ősfás környezetének szívében, több mint 700 négyzetméteres, panorámás terasszal és minden érzékszervet kielégítő élménnyel várjuk szállóvendégeink mellett, a kívülről érkező vendégeket is. Látogasson el éttermünkbe akkor is, amennyiben nem a Zen Garden Resotban szállt meg. A Zen Garden Resort-ban fontosnak tartjuk ősfás parkunk megóvását, így környezetkímélő, elektromos autókkal szállítjuk vendégeinket a parkolótól egészen az étteremig. A mini túra során megismerheti a Resort csodás környezetét. (a mini túra maximum 10 percet vesz igénybe, kérjük ezt vegye figyelembe a foglalás időpontjánál).

Modern, európai bisztrókonyhánkban, ételeink összeállításánál nagy figyelmet szentelünk a glutén-, és tejérzékeny vendégeink igényeire, így étlapunkon minden évszakban fellelhetőek a vegetáriánus és a vegán fogások is. Az italkínálatban kizárólag magyar Ginből készült italok és minőségi champagne válogatások szerepelnek. A vegán ételek mellett, idén is nagy sikere van a sós eperrel készült kacsamájnak és az óriás túrógombócnak.

 

Október 1-től, az éttermünkbe látogató a'la carte vendégeinket, csütörtök-péntek-szombat-vasárnap-i napokon, 08:00-21:00 között várjuk nagy szeretettel.

 

Félpanzió:

Október 1-től szállóvendégeink számára csütörtöktől vasárnapig félpanziós ellátást biztosítunk, amely tartalmazza a kontinentális reggelit és a svédasztalos vagy tányérszervizes vacsorát. Hétfő-kedd-szerdai napokon reggelit kínálunk vendégeinknek.

 

Reggeli időpontja: 08:00-10:30

Vacsora időpontja: 18:00-20:30