top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
pexels-karolina-grabowska-4966368.jpg

SPORTPÁLYÁK

tenisz.jpg

Teniszpálya

A tenisz nemcsak izgalmas és szórakoztató sport, hanem remek testedzés is, számtalan jótékony hatással. Salakos teniszpályánk tavasztól őszig várja a vendégeket. Az esti teniszezési lehetőséget kivilágítással biztosítjuk. A pályák tökéletes állapotát folyamatos karbantartással, automata öntöző rendszerrel és évente teljes felújítással tarjuk fenn.

Teniszütőt és labdát a recepción tudunk biztosítani.

A teniszpálya bérlés díja: 5 000 Ft/1 óra

20190703_130938.jpg

Tollaslabda pálya

A tollaslabda kiváló elfoglaltság az egész családnak. Pályánkon önfeledten, zavartalanul élvezhetik a szabadban aktívan eltöltött időt. Labdát és ütőt a recepción tudunk biztosítani. A tollaslabda pálya használata szállóvendégeink számára ingyenes.

20230722_113523.jpg

Petanque pálya

A Petangue egy francia származású játék, amelyet kavicsok vagy acél gömbök dobálásával játszanak. A játékot általában szabadban, homokos vagy kavicsos pályán játsszák, és célja, hogy minél közelebb kerüljenek a gömböket a célgömbhöz. Nálunk ezt is kipróbálhatjátok! A pálya használata szállóvendégeink számára ingyenes.

A petanque készletet a recepción vehetik át a vendégek.

20230722_113715.jpg

Lábtenisz pálya

A lábtenisz vagy közismert nevén lábtengó nagy népszerűségnek örvend, Ha a gyerekek már unják a focit, valami újat próbálnának ki a focilabdával, akkor itt a lehetőség!

Resortunk ősfás parkjában az árnyékok között található a lábtenisz pálya. Labdát a recepción tudunk biztosítani. A pálya használata szállóvendégeink számára ingyenes.

20200516_193146.jpg

Futballpálya

A futball a világ legnépszerűbb labdajátéka. A resortban füves részen, a fák árnyékában játszhatnak a vendégek izgalmas meccseket családosan vagy baráti társasággal.

Labdát a recepción tudunk biztosítani. A pálya használata szállóvendégeink számára ingyenes.

20200516_193210.jpg

Kosárlabdapálya

Izgalmas meccset játszanál a családdal, barátokkal vagy inkább csak egyedül gyakorolnád a palánkra dobálást? Zánkán ezt is megteheted! Labdát a recepción tudunk biztosítani. A pálya használata szállóvendégeink számára ingyenes.

Asztalitenisz

a pingpong egy nagyszerű sport és remek időtöltés az egész család számára, mely nem csupán az egészség megőrzését, hanem a kellemes kikapcsolódást is szolgálja. 

A pálya használata szállóvendégeink számára ingyenes.

bottom of page