top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
Newlyweds

ESKÜVŐ

Az eljegyzéstől, a házassági eskütételig, vagy a nászútig a Zen Garden Resort Zánka minden pillanatot feledhetetlenné tesz.

Hozzáértő csapatunk segítő kezet nyújt, hogy minden részlet – legyen az kicsi, vagy nagy – a helyére kerüljön és az örömteli esemény valóban felejthetetlen legyen.

Kezdhetjük a tervezést?

Minden kezdet nehéz … és a folytatás még nehezebb, ha esküvőszervezésről van szó.

Küldje el nekünk a nagy nap részleteit, hogy egy személyre szabott ajánlattal segíthessünk Önnek a szervezésben!

nappali.jpg

SZÁLLÁS

Az apartmanjaink berendezése, felszereltsége a természet ihlette harmóniát sugározza. Az exkluzív kialakítású alpesi apartmanjaink 4+2 fő, vagy 6+2 fő befogadására alkalmasak. Fürdőszoba, nappali és felszerelt konyha biztosítja a tökéletes komfortot.

Wedding Photographer

ESKÜVŐI FOTÓK

A Zen Garden Resort festői természeti környezete remek helyszínként szolgál az esküvői fotók elkészítéséhez. Örömmel ajánlunk az esküvőhöz fotóst, vagy filmes szakembert.

The Wedding Aisle

ESKÜVŐI DEKOR

A Zen Garden Resort készséggel nyújt segítő kezet a dekoráció megtervezésével kapcsolatban is. Kreatív dekoratőr és virágkötő partnereink az Önök igényeinek és preferenciáinak megfelelően állítják össze és készítik el a nagy nap kiegészítőit.

Wedding Table Setting

ÉTEL

&

ITAL

Az esküvői fogadás és az ünnepi vacsora a nagy nap egyik legfontosabb sarokpontja, amely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az esküvő valóban tökéletes és feledhetetlen legyen.

bottom of page