• Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon

Esküvő & eljegyzés

 

Az eljegyzéstől, a házassági eskütételig, vagy a nászútig a Zen Garden Resort Zánka minden pillanatot feledhetetlenné tesz.

Hozzáértő csapatunk segítő kezet nyújt, hogy minden részlet – legyen az kicsi, vagy nagy – a helyére kerüljön és az örömteli esemény valóban felejthetetlen legyen.

Kezdhetjük a tervezést?

Minden kezdet nehéz … és a folytatás még nehezebb, ha esküvőszervezésről van szó.

Küldje el nekünk a nagy nap részleteit, hogy egy személyre szabott ajánlattal segíthessünk Önnek a szervezésben!

Dekoráció

 

A Zen Garden Resort készséggel nyújt segítő kezet a dekoráció megtervezésével kapcsolatban is. Kreatív dekoratőr és virágkötő partnereink az Önök igényeinek és preferenciáinak megfelelően állítják össze és készítik el a nagy nap kiegészítőit.

Vendéglátás

 

Az esküvői fogadás és az ünnepi vacsora  a nagy nap egyik legfontosabb sarokpontja, amely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az esküvő valóban tökéletes és feledhetetlen legyen.

Esküvői fotók

 

A Zen Garden Resort festői természeti környezete remek helyszínként szolgál az esküvői fotók elkészítéséhez. Örömmel ajánlunk az esküvőhöz fotóst, vagy filmes szakembert.

Szállás

 

A Zen Garden Resort Zánka egy rejtett gyöngyszem, amely a Balaton északi partján, Zánkán található. Az esküvőre meghívott vendégek részére a kedvezményes szállásárakat kínálunk.

Zen Garden Resort

8251 Zánka, Vérkúti út 152.

Telefon: +36 70 626 6336

E-mail: sales@zengardenresort.hu

  • White Facebook Icon
  • Instagram
  • TripAdvisor
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!