top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
210915_154302A.jpg

ESKÜVŐ

Az eljegyzéstől, a házassági eskütételig, vagy a nászútig a Zen Garden Resort Zánka minden pillanatot feledhetetlenné tesz.

Hozzáértő csapatunk segítő kezet nyújt, hogy minden részlet – legyen az kicsi, vagy nagy – a helyére kerüljön és az örömteli esemény valóban felejthetetlen legyen.

Kezdhetjük a tervezést?

Minden kezdet nehéz … és a folytatás még nehezebb, ha esküvőszervezésről van szó.

Küldje el nekünk a nagy nap részleteit, hogy egy személyre szabott ajánlattal segíthessünk Önnek a szervezésben!

210915_152542.jpg

Teljes területbérlés

 

Resortunk akár 120 fős esküvő megrendezésére is tökéletesen alkalmas. A terület kibérlésében teljes exkluzivitást tudunk biztosítani, hogy zavartalan, örökké emlékezetes élményben legyen része mind a párnak, mind a násznépnek.

A teljes 6 hektáros ősfás park, a Resort valamennyi szálláshelye és a területhez tartozó kiszolgáló épületek (étterem, SASA bár) kizárólagos használata mind részét képzi a teljes területbérlésnek. 

A bérleti díjakat ITT tudja megtekinteni.

Természetesen kisebb esküvők esetén nem szükséges a teljes területet bérelni. Ez esetben kérje kollégáink egyedi ajánlatát.

210915_141806.jpg

Étel & Ital

Az esküvői fogadás és az ünnepi vacsora a nagy nap egyik legfontosabb sarokpontja, amely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az esküvő valóban tökéletes és feledhetetlen legyen.

Étterem alapterület: 220 m²

 

Étterem befogadóképessége ültetett fogadás esetén: max. 110 fő

 

Az étteremhez közvetlenül kapcsolódó 140 m² alapterületű fedett, téliesített terasz befogadóképessége ültetett fogadás esetén: max. 70 fő

 

700 m²-es panorámás terasz befogadóképessége: max. 150 fő

DSC09402-126.jpg

Szállás

​Az apartmanjaink berendezése, felszereltsége a természet ihlette harmóniát sugározza. Az exkluzív kialakítású alpesi apartmanjaink 4+2 fő, vagy 6+2 fő befogadására alkalmasak. Fürdőszoba, nappali és felszerelt konyha biztosítja a tökéletes komfortot.

Különleges ajánlatunkban szerepel a Vadászház bérlése is, amely ideális választás az ifjú pár, a szülők, tanuk vagy kiemelten fontos vendégek elszállásolására.

Felszereltség:

350 m² alapterület + 100 m² terasz, melyből 40 m² fedett. Emellett zárt udvar és külön kocsibeálló tartozik hozzá.

 

A házban 5 fürdőszoba, nagy nappali, konyha, terasz és 6 hálószoba található, melyekból 3 db saját teraszkapcsolattal rendelkezik.

 

A resorton belül ez az egyetlen olyan egység, amely opcionálisan bérelhető, így a teljes terület bérlése NEM tartalmazza a ház bérlését.

 

Bérleti díj: 495.000.- Ft/éj

WawR1HXk.jpeg

Esküvői dekor

A Zen Garden Resort készséggel nyújt segítő kezet a dekoráció megtervezésével kapcsolatban is. Kreatív dekoratőr és virágkötő partnereink az Önök igényeinek és preferenciáinak megfelelően állítják össze és készítik el a nagy nap kiegészítőit.

bottom of page