top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
Lifting a Bike

E-BIKE

&

KERÉKPÁR

ebike_2.jpg

E-BIKE BÉRLÉS

Ismerje meg a Káli-medence rejtett csodáit és töltődjön fel a csodálatos balatoni panorámák látványával. Izgalmas erdei, mezei és hegyi útvonalak várják a Zen Garden túrán, melyen az e-bike segítségével erőfeszítések nélkül juthat el olyan helyekre, melyeket a helyiek közül is kevesen ismernek.

        

Foglalási információkért kérjük, hívja a recepció telefonszámát:  +36 70 626 6336

E-BIKE TÚRA

Izgalmas hegyi és mezei túraútvonal várja Önöket a Balaton-felvidéki ebike kalandon. Szerdánként, reggel 10 órakor, 5 órás e-bike túra indul a Zen Garden Resortból, túravezetővel. Majd' 50 km-en keresztül kanyargunk a szőlőktől indulva, a Kapolcsi -medencét érintve, egészen a Balaton partjáig. Eközben több lélegzetelállító panorámájú helyen, hűs erdőben is tekerünk, kipróbáljuk milyen egy -szerencsére már kihűlt - vulkán közepében bringázni. A sport után jöhet a megérdemelt lazítás, az érkező helytől függően vár egy frissítő ital a Bamboo Bistro teraszán.

A túrákat Balaton Bike Tour profi túravezetői viszik. (https://www.balatonbiketour.com/) A program min. 4 fő részvételével indul.

Foglalási információkért kérjük, hívja a recepció telefonszámát:  +36 70 626 6336

kerekpar.jpg

KERÉKPÁR-
BÉRLÉS

Fedezze fel Zánka környékének látnivalóit két keréken! Kerékpárjaink (12 darab felnőtt méretű kerékpár) a nap bármely szakában a túrázni, kalandozni vágyók rendelkezésére állnak a resort parkolójában. 

Bérlési feltételek:

24 órára - 3.000 forint

bottom of page