top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
Pumpkins and Candles

Hello Halloween
2023.10.28-11-05.

ELEKTROMOS HAJÓBÉRLÉS

ELEKTROMOS HAJÓBÉRLÉS

ELEKTROMOS HAJÓBÉRLÉS

ELEKTROMOS HAJÓBÉRLÉS

ELEKTROMOS HAJÓBÉRLÉS

Halloween String Lights

Képzeljetek el egy olyan hétvégét, ahol a gyerekek és a felnőttek is jól szórakoznak majd. Együtt és külön egyaránt.

A gyerekek kedvére 10.28-án és 29-én 11:00 - 15:00 között szombaton a Zen-ben tökfaragást, tökfestést, halloween dekoráció készítést, vasárnap pedig kincskeresést és arcfestést szervezünk gyermek animátorok gondozásában. A program élvezhető akár gyermek, akár felnőtt résztvevőről legyen szó.

Ajánlatunk tartalma:

- szállás min. 2 éjre 

- félpanziós ellátás

- szaunahasználat

- ingyenes parkolási lehetőség

Garantált programok:

- A gyerekek kedvére 10.28-án szombaton és 10.29-én vasárnap 11:00-15:00 között tökfaragást, tökfestést, és halloween dekoráció készítést szervezünk.

-10.29-én vasárnap pedig kincskereső program és arcfestés várja a résztvevőket.

-A felnőttek más jellegű szórakoztatásáról pedig - a színváltós ősfás kertünk pihentető őszi hangulata mellett - pálinkafőző programmal gondoskodunk.

A Fenegyerek pálinkafőzés, melyet Pach Gábor 10.28-án, szombaton élmény főzéssel, a résztvevőket teljes mellszélességgel bevonva és kóstolókban részesítve koordinál egy olyan lenyűgöző program, melyet nem lehet egyhamar elfelejteni. Az ország egyetlen engedélyezett mobil lepárló berendezésével mutatja be a pálinkakészítés alapjait.

Pálinka főző program: 9.500 Ft/ fő (külső és belsős vendégeknek egyaránt)

-Közös program (eleinte gyermek buli, majd váltunk felnőtt bulira): 10.28-án, szombaton este jelmezes Halloween disco 20:00-tól egészen 02.00-ig - jelmez kötelező, de ha nem hoztál volna, mi is tudunk biztosítani némi kelléket.
A hangulatról DJ Toto Jr. gondoskodik majd, aki a megboldogult Palace és a budapesti Symbol rezidens DJ-e, valamint a Siófoki Plage állandó házigazdája.

A hétvége ugyan véget ér, de a pihenéseteknek itt nem muszáj, hiszen egész héten őszi szünet van. Töltsétek az egész őszi szünetet, akár november 5-ig egy ingyenes late check out-tal nálunk és készüljetek fel a karácsony előtti hajrára még itt egy-egy kellemes masszázzsal, hétvégi yogával, szaunázással vagy csak olvasással, meditálással a Balaton vagy a Zen fürdőtavának partján, közös játék délutánokkal a vadonatúj parti játszóházban vagy kirándulással, biciklizéssel a környéken.

bottom of page