top of page
Őszi hangutazás - Nemessányi Roland 17:00-19:00
Őszi hangutazás - Nemessányi Roland 17:00-19:00

okt. 21., Szo

|

Rendezvényház

Őszi hangutazás - Nemessányi Roland 17:00-19:00

A hosszú indián-nyár zárásaként egy különleges hangutazásra invitálunk Zánkára a Zen Garden Resortba!

Időpont és helyszín

2023. okt. 21. 17:00 – 19:00

Rendezvényház, Zánka, Vérkúti u. 120, 8251 Magyarország

Információ

A hangfürdő folyamán megszólaltatott tibeti hangtálak, sámándob, csörgők, koshik és hangkeltő eszközök hangja, rezgése lehetőséget ad arra, hogy elménket lecsendesítsük, és elmélyüljünk önmagunkban. A testközeli, hangtálas és kézi gongos rezgések mindenkire más és más hatással lehetnek: relaxálhatnak, segíthetnek a lelki egyensúly visszaszerzésében, kizökkenthetik az embert egy berögzült lelkiállapotból, blokkokat oldhatunk magunkban, illetve mélyen elfojtott érzéseinkkel szembesülhetünk, akár fel is kavarhatnak.

A hangutazást Nemessányi Roland tartja, aki a zengő meditációkban alázattal szolgálja a résztvevők jelenlétét. A hangfürdő alatt az ülő testhelyzetet javasoljuk annak, aki tudatosabban venne részt és az éber meditációt választja. Ebben a testhelyzetben könnyebben meg lehet közelíteni, körbe lehet rezegtetni. Ha kikapcsolódásra, relaxációra vágynál inkább és a fekvő testhelyzetet részesíted előnyben, ez esetben hozz magaddal polifoamot, kispárnát, meleg takarót.

A hangutazás hozzájárulása: 6500.-Ft.

Az utazást követően lehetőség nyílik bővített svédasztalos vacsorát elfogyasztani a Bamboo Bistroban 10.000.- Ft/fő áron.

Amennyiben eltöltenél Nálunk egy teljes hétvégét ÖnMAGadra hangolódva, úgy a foglalásod árából -10% kedvezményt biztosítunk.

Kuponkód:1021

A program min. 10 fő max. 25 fő jelentkezése esetén valósul meg. A programváltozás jogát fenntartjuk.

Előzetes jelentkezés szükséges e-mailben a sales@zengardenresort.hu címen vagy a 06-70-626-6336 telefonszámon.

Helyszín: Zen Garden Resort Zánka, Vérkúti út 120.

Esemény megosztása

bottom of page