top of page
Különleges hangutazás a ZEN-ben Nemessányi Rolanddal
Különleges hangutazás a ZEN-ben Nemessányi Rolanddal

szept. 09., Szo

|

Zánka

Különleges hangutazás a ZEN-ben Nemessányi Rolanddal

Időpont és helyszín

2023. szept. 09. 15:00 – 18:00

Zánka, Zánka, Vérkúti u. 120, 8251 Magyarország

Információ

Szeretettel hívunk egy különleges hangutazásra Zánkára! 

A hangfürdő folyamán megszólaltatott tibeti hangtálak, sámándob, csörgők, koshik és hangkeltő eszközök hangja, rezgése lehetőséget ad arra, hogy elménket lecsendesítsük, és elmélyüljünk önmagunkban. A testközeli, hangtálas és kézi gongos rezgések mindenkire más és más hatással lehetnek: relaxálhatnak, segíthetnek a lelki egyensúly visszaszerzésében, kizökkenthetik az embert egy berögzült lelkiállapotból, blokkokat oldhatunk magunkban, illetve mélyen elfojtott érzéseinkkel szembesülhetünk, akár fel is kavarhatnak.

A hangutazást Nemessányi Roland tartja, aki a zengő meditációkban alázattal szolgálja a résztvevők jelenlétét. A hangfürdő alatt az ülő testhelyzetet javasoljuk annak, aki tudatosabban venne részt és az éber meditációt választja. Ebben a testhelyzetben könnyebben meg lehet közelíteni, körbe lehet rezegtetni. Ha kikapcsolódásra, relaxációra vágynál inkább és a fekvő testhelyzetet részesíted előnyben, ez esetben hozz magaddal polifoamot, kispárnát, meleg takarót.

A hangutazás hozzájárulása: 6500.-Ft.

Az utazást követően lehetőség nyílik bővített svédasztalos vacsorát kérni a Bamboo Bistroban 10.000.- Ft/fő áron. Amennyiben eltöltenél Nálunk egy teljes hétvégét ÖnMAGadra hangolódva, úgy a foglalásod árából -10% kedvezményt biztosítunk.

Előzetes jelentkezés e-mailben az sales@zengardenresort.hu címen vagy a 06-70-626-6336 telefonszámon. Helyszín: Zen Garden Resort Zánka, Vérkúti út 120.

Várunk szeretettel!

Esemény megosztása

bottom of page