top of page
Hello Halloween - őszi szünet a Zen Gardenben
Hello Halloween - őszi szünet a Zen Gardenben

okt. 28., Szo

|

Zánka

Hello Halloween - őszi szünet a Zen Gardenben

Képzeljetek el egy olyan hétvégét, ahol a gyerekek és a felnőttek is jól szórakoznak majd. Együtt és külön egyaránt.

Időpont és helyszín

2023. okt. 28. 10:00 – 2023. nov. 05. 15:00

Zánka, Zánka, Vérkúti u. 120, 8251 Magyarország

Információ

A gyerekek kedvére 10.28-án és 29-én 11:00 - 15:00 között szombaton a Zen-ben tökfaragást, tökfestést, halloween dekoráció készítést, vasárnap pedig kincskeresést és arcfestést szervezünk gyermek animátorok gondozásában. A program élvezhető akár gyermek, akár felnőtt résztvevőről legyen szó.

A felnőttek más jellegű szórakoztatásáról pedig - a színváltós ősfás kertünk pihentető őszi hangulata mellett - pálinkafőző programmal gondoskodunk.

A Fenegyerek pálinkafőzés, melyet Pach Gábor 10.28-án, szombaton élmény főzéssel, a résztvevőket teljes mellszélességgel bevonva és kóstolókban részesítve koordinál egy olyan lenyűgöző program, melyet nem fogsz elfelejteni egyhamar. Bizonyos pálinka mennyiség után sem! Az ország egyetlen engedélyezett mobil lepárló berendezésével mutatja be a pálinkakészítés alapjait.

Pálinka főző program: 9500 Ft/ fő (külső és belsős vendégeknek egyaránt)

Közös program (eleinte gyermek buli, majd miután letettétek a csemetéket, váltunk felnőtt bulira): 10.28-án, szombaton este jelmezes Halloween disco 20:00-tól egészen 02.00-ig - jelmez kötelező, de ha nem hoztál volna, mi is tudunk biztosítani némi kelléket. A hangulatról DJ Toto Jr. gondoskodik majd, aki a megboldogult Palace és a budapesti Symbol rezidens DJ-e, valamint a Siófoki Plage állandó házigazdája.

A hétvége ugyan véget ér, de a pihenéseteknek itt nem muszáj, hiszen egész héten őszi szünet van. Töltsétek az egész őszi szünetet, akár november 5-ig egy ingyenes late check out-tal nálunk és készüljetek fel a karácsony előtti hajrára még itt egy-egy kellemes masszázzsal, hétvégi yogával, szaunázással vagy csak olvasással, meditálással a Balaton vagy a Zen fürdőtavának partján, közös játék délutánokkal a vadonatúj parti játszóházban vagy kirándulással, biciklizéssel a környéken.

A programokra előzetes jelentkezés szükséges e-mailben az sales@zengardenresort.hu címen vagy a 06-70-626-6336 telefonszámon.

Esemény megosztása

bottom of page