top of page
Farsangi hétvége 02.10-11.
Farsangi hétvége 02.10-11.

Sat, 10 Feb

|

Zánka

Farsangi hétvége 02.10-11.

Itt a farsang áll a bál! Búcsúztassuk együtt a telet, hogy utána várhassuk a tavaszi napsugarakat. A hétvégén szabadjára engedhetitek a kreatív éneteket a maszkkészítés és arcfestés alkalmával, kóstolhattok igazi farsangi szalagos fánkot és részt vehettek a télbúcsúztató szaunaszeánszokon.

Time & Location

10 Feb 2024, 10:00 – 11 Feb 2024, 18:00

Zánka, Zánka, Vérkúti u. 152, 8251 Magyarország

About the event

SZOMBAT Készítsd el nálunk a farsangi maszkodat/ álarcodat! Legyen az egy igazi, tollas velencei csoda vagy a kedvenc mesés állatfigurát formáló “fejdísz”. Itt mindenre lesz lehetőség és este, a bulin már lesz is mit viselned!

Vedd fel a karneváli arcod és maradj bulizni velünk! Használhatod az elkészített maszkodat, vagy ha nem készítettél, úgy adunk egyet ajándékba. A farsangi buli DJ Toto Jr.-al már késő délután elkezdődik és éjszakába nyúlik (18:00-01:00)

VASÁRNAP Öltsd magadra a szivárványt vagy vedd fel a kedvenc hősöd arcát! Arcfestő művészeink nem ismernek lehetetlent.

Mi megsütjük, neked ki kell találnod, hogy melyik az igazi farsangi szalagos fánk íz alapján, bekötött szemmel.

SZOMBAT & VASÁRNAP Férfiak, apukák vagy arcfestést nem igénylő anyukák sem unatkoznak majd, hiszen elérkezett a télbúcsúztató szauna szeánszok időszaka, melyet szauna gasztro csomagjainkkal tudtok igénybe venni étkezéssel együtt.

Részvételi díj - maszk készítés, arcfestés: 3500 Ft / fő Részvételi díj - szauna gasztro csomag: 13.000 Ft / fő Részvételi díj - fánk kóstolás: ingyenes Részvételi díj az esti bulin külsősöknek: 5000 Ft/ fő, amely a Bamboo Bistro-ban lefogyasztható.

Jelentkezz itt: sales@zengardenresort.hu

Share this event

bottom of page